Min nevø – Benjamin!

I dag har min søster Trude født en flott gutt, og jeg har fått meg en ny nevø. Han heter allerede Benjamin, et flott navn som betyr den som bringer lykke, eller noe sånt, i hvert fall noe riktig fint. Og det navnet kommer han nok til å vokse seg fortjent til. Han blir lillebror til Daniel og Sofie, så vidt jeg vet den eneste lillebroren i hele slekten vår, og han blir sønn av Trude og Lars Nygård som nå er en familie på fem. Jeg skal si de får det til. Her i Bergen feirer jeg ved å sitte og smile, nye slektsmedlemmer er alltid velkomne. Og heldigvis kommer påsken tidlig i år, så jeg får reist hjem og sett ham.

Gratulerer til foreldre og besteforeldre og tanter og onkler (takk!) og søsken  og alle, og ikke minst til Benjamin selv – velkommen til verden! Det er her det skjer.

 Benjamin - Påsken08

4 kommentarer på “Min nevø – Benjamin!

 1. Tonje sier:

  Han gleder seg sikkert til å treffe onkelen sin også han som har en så bra onkel.

  Du er flink til å sette ord på ting sier far. Jeg er enig med far.

 2. Tone sier:

  eg og e enig med far:) og Tonje:) ska bli kjekt når du komme hjem. Me har både nytt hus og hund å vise deg fra oss sivertsen, og nygård har jo som kjent en vakker nevø å vise deg. På tide å komme hjem:)
  stor klem fra meg

 3. Trude sier:

  Eg har sett på mail ein gong siden Benjamin kom. Og eg har sjekt blogger for fysste gong i dag, siden fødselen. Dagene e’ mye kjekkere nå. De skjer noge her! Benjamin e’ akkurat sånn han ska ver – og me 4 andre e’ så utruligt stolte av han! (Ganske rart når alt han kan e’ å sova, spisa og grina – nogen få gonge – .) Me e’ stolte av at han rett og slett bare e te. Deiligt! Stor lykke og et fantastisk liv!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s