Færre oppdateringer på bloggen

Den oppmerksomme leser vil sikkert ha fått med seg at det den siste tiden har vært færre oppdateringer på bloggen enn vanlig. Det vil bli en vane. Jeg har andre ting å gjøre, og når jeg har tid til å skrive, har jeg andre ting å skrive. Så nå vil det ikke bli daglige oppdateringer som det var i fjor, og heller ikke nesten daglige, som det har vært i år. Men det vil høre med til sjeldenhetene at det blir to dager på rad uten ny post, og det vil omtrent ikke forekomme at det blir uker der det er flere dager uten post, enn med. Som det har vært i mars, vil det bli også fremover.

I fjor hadde jeg måndedlige oppdateringer på bloggstatistikken. Det vil det ikke bli i år, men en og annen gang vil det være, og dette er en av dem. Året er i ferd med å avslutte sitt første kvartal, og jeg vil poste hvilke poster som har vært best besøkt i perioden.

Russland 169 More stats
Henrik Wergeland (1808-1845) 167 More stats
Konflikter i Kongo og andre steder i ver 166 More stats
Tone Sivertsen – 30 år 156 More stats
Hedda Gabler, på DNS 132 More stats
Å reise med den transsibirske jernbanen 122 More stats
Skitur til Tveitakvitingen 95 More stats
Flere russiske ordtak… 95 More stats
Polen 77 More stats
Jekaterinburg 73 More stats

Det er som man ser en fin blanding av nye og gamle poster, flest gamle, forresten. «Hedda Gabler» og «Flere russiske ordtak» er skrevet i år. Det er flere andre poster som er helt oppe i nærheten av å komme med, av dem som er skrevet i år, også noen som overrasker meg. Men hvis jeg ser på listen over de best besøkte postene for hele året som er gått, altså ett år bakover i tid, så er det de gamle postene som alltid har dominert. Det er fire kjente poster som er med der, men ikke i posten over årets mest populære.

Jennys konfirmasjon 280 More stats
Einar Salen (1948-2008) 233 More stats
Buss Bergen – Stavanger 222 More stats
Kjøretur Bergen – Stavanger 219 More stats

I fjor pleide jeg å anbefale en del underbesøkte poster på disse oppdateringspostene, det vil jeg ikke gjøre i år. Jeg har ikke tid. Jeg vil bruke mer tid på andre ting. Og jeg vil øyeblikkelig starte med å gå til sengs, og få meg en god natts søvn til en aktiv dag i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s