Stavanger stand up på Rick’s

I dag er det opptreden igjen, denne gangen er det stand up. Det er Stavangerkveld, med meg, som strengt tatt er fra Sandnes, nærmere bestemt Ganddal, og bosatt i Bergen, og med fire komikere fra miljøet i Stavanger. De fire er Vegard Hoel, Rune Bjerga, Fede (Fredrik) Brimsø og konferansier Terje Torkildsen. Forrige gang det var en slik Stavangerkveld, var det en suksess, så jeg tror det blir morsomt. Jeg må bruke tiden på å skrive manuskript, og ikke blogg. Så inntil videre er dette alt.

Om komikerne kan dere lese her, og om det generelle programmet kan dere lese på hjemmesidene til Stand up Bergen: http://www.standupbergen.no/.

Det begynner klokken 2100, dørene åpner klokken 2000, og det er som vanlig på Rick’s.

*

Jeg kan nå i ettertid melde at jeg fikk manuskriptet ferdig, det ble skrevet ut klokken syv, så var det å lære det utenatt til ni. Det er alltid litt stress, og denne gangen måtte jeg gå enda mer frem og tilbake på bakrommet, enn vanlig. Og de to første komikerne, Fede Brimsø og Rune Bjerga, fikk jeg ikke med meg i det hele tatt. Men Rune Bjerga kjenner jeg fra før, og vet er bra, og Fede Brimsø klarte seg også godt, hørte jeg. Vegard Hoel og konferansier Terje Torkildsen er stødige folk som alltid gjør det bra.

Etter at jeg hadde gjort mitt på scenen, til latter og applaus på steder ingen skulle tro noen ville klappe for, morsomt som vanlig, og alltid gøy, så gikk Terje og jeg opp og fikk med meg avslutningen på fotballkampen mellom Chelsea og Barcelona. Det var en gledelig avslutning, det kan man trygt si. Finalen går 27. mai, som er samme dag som jeg skal på neste gang.

Prioriteringen skulle være enkel. Ingen kamp mellom Barcelona og Manchester United kan måle seg med god stand up på Rick’s. Det er tross alt bare en finale, og stand upen 27. mai er den siste for i år, og Grim skal være konferansier. Vi gleder oss.

Stand up på Rick's, 6. mai 2009

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s