Sommerferie på bloggen

Det er nå blitt sommerferie, og oppdateringene på bloggen vil bli mer ujevne. Også denne er typisk nok skrevet i ettertid, som de fleste vil bli. Jeg har reist ned til Kiev, og reiser med tog videre ned til Krim senere en gang, og har tenkt å bli i Ukraina hele ferien.

Her kommer jeg til å være opptatt av andre ting enn å skrive blogg. Og selv om jeg hadde tenkt å skrive noe noen gang, så vil nettforbindelsen min i sommer være dårlig, spesielt nede på Krim. Jeg kommer til å skrive noen poster, og poste dem i ettertid, og jeg vil også i ettertid fylle ut noen hullene ferien vil etterlate seg. Noen av postene kommer nok til å overraske noen.

Ellers får alle som er innom av og til og finner frem til denne posten ha god sommer! Det gjelder forresten alle dem som ikke er innom også, de som er innom får hilse! Denne ferieposten er skrevet i restauranten Babai bar, like ved universitetsparken i Kiev. Jeg har nettopp spist en bedre middag med kylling og soppsaus, og med ukrainske poteter på landsbyis. Det er som det skal være, og som ferien må bli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s