Min kone kommer!

Jeg hadde strengt tatt tenkt å vente med å skrive om dette på bloggen, men jeg greier det bare ikke. Det fyller jo hele dagene mine, og jeg tenker ikke på annet. Tirsdag hadde jeg tenkt å kjøpe meg god fiskepudding fra Manger å ha til middag, men tenkte at om jeg kjøper den, vil jeg bare spise halve, og så vil Olia og jeg ha en halv pakke fiskepudding å slite med den uken hun kommer, og vi skal spise festmiddag hver dag. Jeg kjøpte fiskepinner i stedet. Det var den første avgjørelsen tatt med direkte hensyn til at hun kommer.

I dag opprettet jeg kontoer for henne på de to datamaskinene mine, den bærbare og den stasjonære. Jeg valgte ut bilder og skrivebordsbakgrunn og skjermsparer, og ordnet det slik at hun skal få russisk språk på den ene, og norsk på den andre. Jeg innstilte også GoogleEarth på russisk, og merket av mitt og hennes og min mors hus på det, så hun lett skal finne frem.

Jeg kjøpte også en liten potteplante, en julestjerne, tror jeg den heter, liten og søt og billig. Jeg kjøpte den opprinnelig med potte og det hele, men siden det viste seg at jeg allerede hadde en potte å bruke (hvem kunne vite det?), gikk jeg straks tilbake og fikk byttelapp. Byttelappen var akkurat som jeg liker den, en vanlig postit-lapp, laget med to stempel oppå hverandre, og underskrift med bare fornavn, og for sikkerhets skyld med kr både før og etter beløpet. Det skal være litt feil, det feilfrie er umenneskelig.

Så gikk jeg hjem og skiftet ut plastduken med en tøyduk, og satte blomsten på. Dermed er alt så å si klart. Jeg har også tenkt å kaste alle tingene som ligger på gulvet før hun kommer. Siden mor var her bare for noen uker siden er det egentlig ganske ryddig, og i alle fall ganske rent, egentlig. Jeg har vasket tøy. Alt er klart.

Nå kan hun bare komme.

4 kommentarer på “Min kone kommer!

 1. Trude sier:

  Det varme mitt hjerta!
  Heldige Olja som kommer til deg!
  Morsomt at du er redd for å ha for mange potter! Heldige Olja og heldige deg!

 2. Karimor sier:

  Vi gleder oss med dere! Du verden så fint du har gjort det! Jeg gleder meg til dere kommer hit også!
  Velkommen! Velkommen!

 3. Tone sier:

  Herlig herlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s