Fly for 2 til Kiev bestilt!

Sommerferien nærmer seg, og vi har i dag gjort deler av vårt, med å bestille flyturen ned til Kiev allerede nå. Den skjer fredag morgen 25. juni, og vi vil lande på Borispol 1435 lokal tid, om alt går etter planen, som det bør gjøre når eneste mellomlanding er København. Det var litt frem og tilbake hvordan vi skulle gjøre denne nedreisen, blant annet hadde Olia lyst til å reise ned litt tidligere for å være litt med familien sin, mens jeg gjerne kunne reist litt senere, slik at vi også kunne være litt med familien min. Resultatet nå er et kompromiss, som ikke føles som noe særlig kompromiss, for i et ekte kompromiss skal noen være misfornøyde, og det er ingen av oss.

Hvordan ferien videre blir er foreløpig litt uklart, her har det virkelig vært mye frem og tilbake, men sånn som det nå ser ut, blir det et opphold i Kiev, før vi reiser ned til Krim og blir der noen uker. Der styrer Olia hvor vi skal være. Eupatoria er et sted hun snakker om, det er på slettelandet, så jeg håper vi får reist litt ned til sørkysten og fjellene også, men det får vi se på. Det ferskeste er at vi også pusler med tankene om å reise innom gamle Russland, og det er i ferd med å bli så konkret at jeg nok kommer til å bestille invitasjon, så får vi se om jeg henter ut et visum i Kiev.

I det hele tatt står det en del reiser og utenlandsturer på programmet fremover. Det er akkurat som om jeg ikke er gift igjen, bare med den forskjellen at nå er jeg gift. Reisene vil ikke bli kjedeligere av den grunn. Tvert i mot vil jeg si uten forbehold.

Utreise
Reiserute
Avgang
Ankomst
fr 25 jun 2010 SK2861
Scandinavian Airlines
Bergen – København Kastrup, Terminal 3
06:00
07:25
Pris: ECONOMY
Bagasje: 20 kg
Måltid: Mat og drikke til salgs
fr 25 jun 2010 SK1738
Scandinavian Airlines
København Kastrup, Terminal 3 – Kiev Borispol
11:15
14:35
Pris: ECONOMY
Bagasje: 20 kg
Måltid: Mat og drikke til salgs

Passasjerer
ID ved sikkerhetskontroll/utgang
Bonusprogram
Hr EIVIND SALEN Voksen
Elektronisk billett:: Visa and Visa Electron **** 1684
EuroBonus 610931529
Fr OLGA SALEN Voksen
Elektronisk billett:: Visa and Visa Electron **** 1684

2 kommentarer på “Fly for 2 til Kiev bestilt!

 1. Arild sier:

  God tur Salen m/kone! Reiser også med SAS (i juli) til Kiev for å besøke min nygifte kone, som nå må vente 6 måneder før hun kan komme til Norge. Vi drar også til Krim senere i juli, med hennes søster og bror, til byen Partenet på sydspissen.

  Vi giftet oss 14.05 i Kiev og alt gikk bra. 🙂

  Hilsen Arild & Alyona

  • esalen sier:

   Gratulerer! Nå håper jeg dere får en fin sommerferie på Krim, akkurat den delen tror jeg går veldig bra, og så håper jeg at det går greit å få Alyona til Norge om det er det dere ønsker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s