Flybilletter til Ganddal og Kiev

I dag var det flybillettkjøpdag. Mulighetene for ordsammensetninger er greie på norsk.

Første billett var for reisen til Ganddal i juleferien. Det er hjem til mine foreldre, eller min mor, som det nå har blitt. Vi kan reise allerede onsdag 15. desember denne gangen, så det blir en lang og god juleferie i Gaupeveien 5 frem til 2. januar. Det kan også bli en smått vemodig jul, siden dette fort kan bli siste jul i barndomshjemmet. Mor kommer stadig nærmere den tiden da hun selger huset og kjøper seg en mindre leilighet å flytte inn i, hun har allerede fått veiledende takst på huset og har også vært på en visning. Det er store forandringer på min side av slekten.

Andre billett var for reisen til Kiev i vinterferien. Den turen går i slutten av februar og første uken i mars. Vi fant et greit tilbud med kombinert billett, ned med SAS og tilbake med Airbaltic. Ganske ofte viser det seg at Airbaltic har billigere hjemreise om søndager enn konkurrentene. Vi kommer igjen til å bo sammen med hele Olias familie i leiligheten i Lesu Ukrainka.

Vi fortsetter altså tradisjonen med min familie i helligferiene, jul og påske, og Olias familie i resten, vinter, sommer og høst.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s