Min bærbare PC er reparert!

Jeg var kanskje syk og inngangen til det nye året var kanskje fryktelig (det var den, jeg underdriver ikke her), men da jeg kom opp til Bergen var det i det minste en god nyhet som ventet meg. Det var forsendelse fra Komplett, den inneholdt min gamle bærbare PC, vidundert Hewlett-Packard tx 2010, og den inneholdt også skrivet som sa at alt var i orden. Hovedkortet var skiftet ut, den var testet, og nå virket alt.

Det var veldig godt. En PC skal ikke gå sundt bare etter to år, og når den gjør det, skal man få den reparert uten omkostninger. Helt uten omkostninger fikk ikke jeg det, jeg måtte betale portoen for å få den sendt til Sandefjord hvor Komplett holder til. Men sett opp mot alternativene står jeg glatt over det. I Ukraina ble PCen erklært død, og jeg har nå vært den uten i månedsvis.

Med fullt tastatur og berøringsskjerm er den for tiden den siste i sitt slag. Den blir ikke produsert lenger. Man går kanskje ut i fra at de som vil ha berøringsskjerm vil ha full tablet, et leserbrett eller noe, det er kanskje bare jeg som vil ha berøringen som et artig tillegg, og å kunne skrive skikkelig på et ordentlig tastatur er det viktigste. I hvert fall for en vanlig PC. Jeg var meget fornøyd med denne lille datamaskinen min, og jeg er glad for å ha den tilbake. Den vil ikke bli skiftet ut med det første!

Her følger en liten liste med poster jeg har skrevet i forbindelse med saken:

Min test av Hewlett-Packard (HP pavilion tx2010) (strengt tatt ikke om saken, men om PCen, da jeg fikk den)

Datakrasj

En dag med små uhell

Tilbake i Bergen etter en spesiell høstferie

Ny forsendelse med duppeditter fra Komplett

Med denne posten blir saken avsluttet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s