En travel, travel januar

Et to ukers opphold uten blogging kan fort vise seg å være rekord for denne bloggen. Det kan imidlertid fort vise seg å bli en vane, for nå er det viktigere ting som er på gang for Olia og meg. Selv om det meste som skjer er utenfor bloggsfæren, i hvert fall foreløpig, vil jeg si litt  som en oppsummering om hvordan det har vært.

Vi har vært gift nå halvannet år, og bodd sammen i Norge i ett. Men vi kan på ingen måte kalles etablerte ennå. Til det er leiligheten vi bor i for liten. Det er en ungkarsleilighet, og en ungkar i full jobb er den knapt nok det. Det er klart vi må ha noe nytt, og tiden er jo her da dette ikke bare er noe abstrakt for fremtiden, men noe vi må sørge for å få ordnet akkurat nå. Her er mye frem og tilbake, planer, og alternative planer.

Noe av problemet vårt er at Olia ikke har fast jobb med stabil inntekt. Det vil si, hun er ringevikar for et bemanningsbyrå i Bergen, og tar alle de oppdrag hun kan få fra dem. I tillegg søker hun noe fast, og også ekstrajobber. Hun har fått noen napp, men ingenting konkret. Og dermed vet vi heller ikke nøyaktig hvor mange penger vi har å rutte med når vi skal kjøpe noe nytt. Det slår veldig ut på hvor stort lån vi kan få, hvor mye Olia tjener.

Dette er bare en av mange ting vi snakker om og tenker på for tiden. Det tar mye tid, og mye energi. Men ikke verre enn at det blir tid til en del sideprosjekt. Det er bare det at opprettholdelsen av denne bloggen ikke hører til hovedprioriteringene, selvfølgelig. Den er et overskuddsprosjekt. Og starten på 2011 vil for oss være kjennetegnet av mye, men overskudd av tid vil ikke være blant det.

Det er imidlertid mange nyheter på vei. Og alt trenger ikke en gang gå vår ei, for at det skal bli et riktig så begivenhetsrikt år.

Reklamer

2 kommentarer på “En travel, travel januar

  1. Anonym sier:

    Som fast, men anonym leser av bloggen synes jeg det er synd at det ikke kommer oppdateringer så ofte. Men familien går først, og det forstår jeg. Lykke til med eventuell familieforøkelse, forresten. Du nærmer deg førti, og da er det på tide! Hvor gammel er Olga?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s