En måned!

I dag er det 11. oktober. Det betyr at vårt lille barn er en måned!

Vi kan ikke si vi har feiret dagen på noen spesiell måte. Vi har levd like lukseriøst og flott denne dagen, som alle andre. Vi har feiret dag nr 1 til 31, det har vært fest og glede og markeringer hele tiden.

Hele denne uken har vi spist meget godt. Det er blitt så billig å kjøpe god mat, laks og lam, det har stått på menyen denne uken. Ganske annerledes enn alt jeg har vært vant med. Jeg får også identifisert meg med den lille, begge er vi svært glade i å spise.

Vi er i år også bedre i det økonomisk enn vi har vært. Vi lever nokså sparsomt. Særlig Olia er nøye, hun har levd gjennom Perestrojka, som hun sier, og tar ingen sjanser på at den norske velstanden skal vare. Det gjelder å spare seg opp, og å sikre seg. Jeg har det også i meg. Og slik får vi spart opp og lagt til side litt hver måned, slik at vi nå har kommet oss godt ovenpå, etter at vi strakk oss langt for å få kjøpt huset i 2011.

Likevel er vi mer fornøyde, enn vi er rike. Vi mangler en del mange tar som en selvfølge, som en nødvendighet. For eksempel har vi ennå ikke fått oss bil. Og vi ser pussig nøye på om det er verdt å bruke pengene det koster med en togtur, eller busstur. Vi liker godt å sykle, eller spasere.

Reklamer

2 kommentarer på “En måned!

  1. esalen sier:

    Спасибо за дочурку!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s