Irina i vannsklien!

Jeg husker da jeg var liten, det første stedet de hadde vannsklier, var i Frognerbadet, i Oslo. Jeg husker ikke hvor gammel jeg var, men husker jeg likte det veldig godt. I dag hadde Irina sin første tur alene. Alder? Fire og et halvt år. Nøyaktig en måned før hun blir fem.

Det var en på alle måte fin dag. På morgenen fikk jeg oppdatert min viten om oksygen, og andre ting, samtidig som jeg fikk trent litt. Så var det også bading, tyske gloser, og kopper kapputsjino på vei hjem. Frokosten var Plov, men Irina var utålmodig, og vi reiste av gårde før jeg hadde spist den helt ferdig.

Nå var det Hydropark vi skulle til. Irinas ønske. Vi ventet på bussholdeplassen, der det var en veldig, veldig gammel dame som også ventet, og gjorde slengkyss med munnen, så vakker Irina var. Irina var nok litt redd henne. Hvor vanskelig det kan være å være gammel, fikk vi et innblikk i, og hun spurte om det var buss nummer 55. Det var det ikke, det var buss 62, og til tross for at jeg sa det flere ganger, hørte hun det ikke. Det var tydelig å se hun var stresset der hun satt. Hun var dårlig til bens også, selvfølgelig, så det ville ikke være bra å kjøre feil vei.

Hun kom seg på rett buss etter hvert, hun kom seg i hvert fall av vår buss, og Irina og jeg kom oss over i metroen. Rød linje. Irina hadde med seg sparkesykkelen, veldig unødvendig for turen vi nå var ute på.

Dette innlegget ble publisert i Ukraina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s