Travelt

Det er blitt litt travelt igjen. I morgen er det jobb til klokken tre, så er det å pakke sekk og koffert, jeg reiser til Bergen lørdag morgen. Det er litt ekstra stress, siden jeg skal både på fjellet og på scenen der oppe. Fjellturen er planlagt Finse – Ustaoset, fra lørdag til tirsdag, og siden det er meldt kaldt og regn der oppe, er det litt viktig å få tatt med skikkelig utstyr. Men jeg har flyttet, og aner ikke hvor det har blitt av. Og jeg er gift, og har ikke lenger mitt system i mitt eget rot. Plutselig har Olia ryddet det bort en eller annen plass, og da kan det være hvor som helst.

Så er det selvsagt litt travelt at jeg skal på scenen på Sandnes brygge også i morgen. Det er på kvelden. Manus er laget i mange versjoner, tenkt ut på sykkel frem og tilbake til jobb, litt forskjellig hver gang. Tja, jeg må jo lære meg det til jeg skal være på scenen klokken 2100. Der kan det være lurt å ta turen innom, forresten. Det kan bli gøy. I Bergen er det onsdagen og fredagen i neste uke, på Rick’s, klokken 2100 og 2030.

Huset har sluttet å falle sammen. Men det faller ikke tilbake på plass heller. De tingene som ikke er i orden, har en lei tendens til å bli værende slik. Det er i motsetning til meg selv, som når jeg for eksempel blir syk, blir frisk. Jeg har i ukevis aktivt prøvd å få tak i vindu og noen til å montere dem som erstatning for terrassevinduene som er punktert og sprukket, i tillegg til alle månedene jeg passivt har prøvd. Jeg rekker ikke å få dette i orden før høstferien kommer, også i dette går mye tid og tankekraft vekk.

Jeg ser frem til å sitte på flaggruten lørdag formiddag. Da vil det være mange timer med bare ro, uansett hva som skjer. Fjellturen vil være en fin luftepause for hverdagens mange ganger trivielle mas. Men jeg begynner å bli gammel og bekymret, og frykter jeg skal glemme noe eller gjøre noe feil, slik at jeg blir kald og alt blir vanskelig. Akkurat den frykten hører jeg imidlertid ikke på, for den er ubegrunnet. Verre er det at Olia ikke skal være med, og en uke uten henne er pyton. Hun er også veldig bekymret for fjellturen, og vil pakke varme klær og dyne og alt som er varmt, som om hun overhodet ikke har vært på fjelltur, noe hun heller ikke har.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s